• Tavolinë pune

Secila nga dhomat tona ka karakterin e vet, por ndan të njëjtin stil të frymëzuar nga Art Deco. .
Arti i zgjedhur me kujdes rreth hotelit dhe ndriçimi diskret u japin këtyre dhomave një stil të jashtëzakonshëm.

Ne dhomen tende

 • Mobilje të punuar me dorë
 • Tavolina e punës
 • Dollap me dollap
 • Karafe e personalizuar dhe dyshekë të shkëlqyer

Minibar privat i pajisur me pije dhe ushqime:

Ushqimet:

 • Fruta të thata
 • Çokollatë

Pije:

 • Ujë
 • Birra
 • RedBull
 • Coca-Cola
 • Uji Tonik
 • Rose Limonade(pije alkoolike)

 

Në banjën tuaj private

 • Kabinë dushi
 • Tualete me cilësi të lartë

 

Teknologjia

 • Televizor plazma me definicion të lartë
 • Sistemi televiziv me kanale nga vende të ndryshme
 • Internet me cilësi të lartë, me kabllo dhe Wi-Fi

 

Rregullat:

 • Nuk ka kafshë shtëpiake
 • Mos pini duhan brenda
 • Asnjë lëndë shpërthyese
 • Çdo dëm i shkaktuar do të kompensohet
 • Asnjë ushqim nga jashtë

Room details

Room conditions

 • Pamje e Qytetit
 • Mobilje të punuar me dorë
 • Tavolinë pune
 • Minibar privat
 • Kabinë dushi
 • Aksesorë dush për një përdorim
 • HD TV
 • Wi-Fi me shpejtësi të lartë
/ Per night