Menu

Make a reservation


  Galeria

  Bari është pjesë e hollit të hotelit, dhe spikat me stilin e tij parizien. Në dhomën e cajit në zonën lounge janë ekspozuar koleksione të mrekullueshme arti, ndërsa oxhaku krijon një ambjent të ngrohtë dhe komod për të kaluar momente të këndshme.

  Menu

  Make a reservation


   Galeria

   Bari është pjesë e hollit të hotelit, dhe spikat me stilin e tij parizien. Në dhomën e cajit në zonën lounge janë ekspozuar koleksione të mrekullueshme arti, ndërsa oxhaku krijon një ambjent të ngrohtë dhe komod për të kaluar momente të këndshme.