Linjat e pastra, strukturat fleksibël dhe një kombinim modern i ngjyrës të zezë dhe gri e bëjnë sallën tonë të konferencës mjedisin e përkryer për takime, konferenca dhe çdo aktivitet korporatë. Me kapacitet prej 20 personash, salla e konferencave është e pajisur me teknologjinë e duhur, dhe një zonë një zonë relaksuese çaji duke krijuar kështu një atmosferë komode.