Zgjidhni nga dhomat tona

Shijoni WiFi tonë

Gjithpërfshirëse

Qasja në pishinën tonë

Restaurant

10% ULJE NË REZERVIM DIREKT!

Merrni zbritjen tuaj tani!

Lajme/Evente

Tirana-Një qytet për t...

Tirana është një ofrues i këndshëm i hoteleve me cilësi të lartë, xhevahiri më i ri në qytet është hoteli ynë butik, me komentet dhe pamjet tona të mrekullueshme. Është hoteli me vendndodhjen më të mirë në Tiranë, me një dekor të lë pa frymë dhe dhoma dhe shërbime komode, të përshtatura sipas nevojave tuaja. […]

Gazeta

Abonohuni në buletinin tonë dhe merrni oferta unike, si dhe lajmet më të fundit

Tani jeni këtu: Çfarë ...

Tirana, një qytet që fle “rrallë”. Ndërsa ju mund të shkoni të hani e të pini dhe të gëzoheni në shumë vende që do të përmenden në një postim tjetër në blog, ne po kthehemi pas në kohë dhe po përqendrohemi te kultura në këtë hyrje specifike. Ka ende shumë relike të epokës komuniste për […]

Ardhja në Shqipëri

Tani e dini se ku të qëndroni. Ku tjetër veçse në Boutique Hotel Arte me vendndodhje më të përshtatshme dhe të dekoruar bukur. Kthehu te pse e vizitoni Shqipërinë … E vendosur në Gadishullin Ballkanik në Evropën Juglindore, Shqipëria ndodhet pranë tregjeve kryesore evropiane dhe mund të vizitohet lehtësisht nga ajri, toka dhe deti. Shqipëria […]