Hotel Arté, i vendosur në zemër të një qyteti dinamik dhe plot jetë si Tirana.

I pozicionuar në zemër të Tiranës, një qytet që përcjell energji dhe jetë, Arté Boutique Hotel është i vetmi në llojin e tij. Me art dhe dekor të shkëlqyer, por duke ruajtur linja të pastra dhe të thjeshta, Arté Boutique Hotel ju ofron një qëndrim të këndshëm dhe të paharrueshëm. Në ambientet e brendshme të Arté Boutique Hotel do të gjeni një përfaqësim të denjë të modës, artit, stilit dhe komoditetit. Me vëmendje të jashtëzakonshme ndaj detajeve, hoteli ju ofron një qëndrim të ngrohtë dhe intim, unik dhe të personalizuar.

Restaurant

Bar Restorant, Tea Room

Arté është një hotel me hapësira funksionale perfekte, të pozicionuar në harmoni pranë njëri-tjetrit për të akomoduar sa më mirë klientët tanë.

Club

Pije dhe Koktelile.

Pije ekzotike dhe unike.

Dhoma e konferencave

Takime biznesesh

Arté ka një sallë konferencash me një kapacitet prej 20 mysafirësh. Gjithçka e punuar me dorë dhe jashtëzakonisht e qetë.

Na kontaktoni tani!

+355 68 409 9222 [email protected]